Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij verzenden standaard met PostNL. Voor verzending binnen Nederland berekenen we €3,95 aan verzendkosten. Bij besteding van €50,- of meer verzenden we gratis.

We streven ernaar om bestellingen die voor 17.00 uur geplaatst zijn dezelfde dag nog te verzenden. We zijn echter afhankelijk van PostNL en kunnen dus niet garanderen dat je bestelling ook daadwerkelijk de volgende dag in huis is. Zodra je bestelling verzonden wordt ontvang je van ons een email met daarin een track&trace code zodat je ten aller tijde je pakketje kan volgen.

Wanneer je je pakketje echt de volgende dag in huis wilt hebben, neem dan even contact met ons op. Dat kan via de email ([email protected]) of op telefoonnummer 0165-201122. Dan kijken we samen even naar de mogelijkheden.

Retourneren

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je een bestelling of een product retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet voldoet aan je verwachtingen, de maat is niet goed of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling of het product toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Echter waarderen we het wel als je ons de reden laat weten, voor ons is dat echter nuttige informatie.

Je hebt na annulering (dit gaat in op het moment dat de retourzending bij ons is aangemeld) nogmaals 14 dagen om het product of bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag van de retour gezonden artikelen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zenden van zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Je bent zelf aansprakelijk voor de aankomst van het pakket. Bewaar het afgiftebewijs dus goed en verzend de retourzending altijd met een track&trace code. Je kunt het artikel met de originele labels eraan binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Heb je het artikel al gebruikt? Dan is retour zenden helaas niet meer mogelijk.

Meld je retourzending altijd aan op [email protected] onder vermelding van je ordernummer, zodat wij op de hoogte zijn. Stuur altijd het retourformulier (ingevuld) mee terug zodat wij je retour sneller Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of zijn de originele aangehechte labels zijn niet meer aanwezig? Dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen of zelfs de retourzending weigeren. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

In verband met hygiene kan ondergoed en badkleding wat niet meer verzegeld is niet geretourneerd worden.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem even contact met ons op via de email ([email protected]) of bel ons op telefoonnummer 0165-201122. De verzendkosten voor retoursturen zijn echter wel voor eigen rekening. Wanneer je een verkeerd product hebt ontvangen regelen we de omruiling kosteloos.

Heb je nog vragen?

Heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of bel ons op telefoonnummer 0165-201122.

We helpen je graag!